Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Оптимізовані для дитячої кімнати шафи-купе

Вибір меблів для дитячої кімнати створює певні труднощі. Багато хто вибирає шафи купе в дитячу за її розміром, не враховуючи ні дизайну, ні конструкції.

Найбільш груба і поширена помилка - це вибір моделі з дверцятами. Досить, щоб дитина один раз об них стукнулася, і вічний безлад в кімнаті Вам забезпечений, тому що дитя зненавидить цю шафу, і у нього пропаде бажання нею користуватися.

шкаф купе шкаф купе шкаф купе

 

Щоб Ви не робили подібних помилок, ми допоможемо Вам вибрати найкращі меблі в дитячу кімнату. Вони будуть надійними, безпечними, простими у використанні і прикрасять інтер'єр дитячої.

 

Що ми пропонуємо? Безпечні шафи

 

У запропонованих нами меблях для дітей використовуються тільки безпечні і екологічні матеріали: натуральна деревина, сертифіковані ЛДСП і МФД. На оздоблювальних поверхнях відсутні токсичні сполуки, матеріали не містять хімічно агресивних речовин і заборонених формальдегідів.

Дитячі шафи робляться без гострих граней і кутів, які можуть призвести до травмування дитини. Також ми намагаємося уникати скляного і дзеркального декору в таких предметах меблів.

 

Естетичні

 

Наші шафи для дітей формують у дитини художній смак. Ми враховуємо рекомендації психологів для дитячих меблів, згідно з якими вони повинні бути виконана в спокійних пастельних тонах. Проте, для декору використовується яскравий фотодрук з картинками улюблених персонажів:

  • дитячих книг;
  • іграшок;
  • казок;
  • мультфільмів.

 

Така недорога обробка забезпечує ефектний зовнішній вигляд дитячих меблів. Тільки вибирати її краще разом з дитиною, прислухаючись до її/його побажань.

 

Практичні

 

Щоб в дитячій кімнаті завжди був порядок, ми пропонуємо місткі шафи. Для маленьких кімнат оптимальні кутові конструкції, які вміщають об'ємний вміст, але займають мінімум місця.

 

Функціональні

 

У наших шафах-купе можна розміщувати не тільки одяг, але й іграшки та різне шкільне приладдя. За бажанням можна передбачити і особливі ніші з урахуванням індивідуальних запитів.

 

Практичні поради

 

Не забувайте, що діти швидко виростають. Бажано, щоб шафа була "на виріст", і послужила згодом і в підлітковому віці, і в студентські роки. Ось чому ми спочатку радимо вибирати максимально місткі моделі. Вибирати конкретну шафу краще спільно з дитиною, з огляду на його/її переваги та особисті бажання. В такому випадку Ви придбаєте найбільш підходящий варіант, який влаштує і малюка, і Вас.

Якщо Ви хочете купити шафу купе добротної якості, яка буде радувати всю сім'ю довгі роки, в нашому інтернет-магазині Ви її точно знайдете!

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: